Belotero Lips

SHOW MORE OF YOU

Fyldige, markerede læber er en signatur for ungdom og skønhed

Hvis øjnene er vinduet til sjælen, er læberne et spejl af vores skønhed. De bringer vores følelser til live, og er det naturlige supplement til ethvert smil og grin. Det er kun naturligt at vi ønsker at få mest muligt ud af denne personlige del af vores ansigt. Samtidig forblænder læberne mest når de forbliver naturlige og tro overfor hvad der er dig.

Oplev hvordan BELOTERO® Lips kan forskønne dine læber – skønhed med en let form og voluminøs effekt, som er en glæde at opleve… og et syn at se på.

Klar til at vise mere af dig selv?

Se resultaterne med Belotero Lips

BELOTERO Lips…

…for et spektakulært resultat!

Belotero® Lips består af Belotero® Shape og Belotero® Contour, der tilsammen skaber det helt perfekte resultat skræddersyet til dig. Belotero® Shape giver dig naturlig volumen og forøgelse, imens BELOTERO® Contour skaber en optimal konturering og en naturlig amorbue.

BELOTERO® Liplush-teknikken: Oplev den første komplementære tilgang til læbeforbedring. Ligesom læbestift og lipliner fungerer som en helhed, kombinerer denne specialiserede teknik to produkter.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret i BELOTERO® Lips kan du herunder finde din nærmeste behandler hvor du kan få meget mere at vide!