NO FILTER.
JUST YOU.

HVORFOR BEHANDLE MED EN “SKIN QUALITY BOOSTER”?

 

BELOTERO Revive er en skin quality booster, som med fugt og let fylde kommer rynker og fine linjer i forkøbet.

BELOTERO Revive fremhæver ansigtstræk på naturligste vis og forebygger samtidig alderstegn, såsom rynker og fine linjer.

BELOTERO Revive giver huden en naturlig glød og ungdommelig udstråling indefra og ud – helt uden filter!

Hvordan fungerer BELOTERO Revive?

BELOTERO Revive fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, som patienten ønsker. På den måde genopbygger BELOTERO Revive hudens elasticitet, fasthed og glød indefra.

Hvor ofte skal patienten behandles?

For et optimalt resultat anbefales 2 – 3 behandlinger med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med BELOTERO Revive afhænger af patientens hud og patientens behov. Vi anbefaler, at man som behandler aftaler et behandlingsforløb med patienten.

HVAD INDEHOLDER BELOTERO REVIVE?

Se resultatet

SÅDAN INJICERER DU MED BELOTERO REVIVE

BELOTERO Revive kan bruges til alle Fitzpatrick-hudtyperne og injiceres i superficial dermis ved tilstande såsom fotoskadet hud. BELOTERO Revive kan også injiceres i midt- til dybtliggende dermis for at forbedre hudens elasticitet og fasthed.

VIL DU VÆRE FORHANDLER AF BELOTERO REVIVE?

Hvis du er interesseret i at blive forhandler af Belotero Revive bedes du udfylde nedenstående formular – så kontakter vores nærmeste produktspecialist dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

OPLEV HELE BELOTERO-PORTEFØLJEN