BIOPHORA

Fra hudplejeproducenten Biophora forhandler vi deres Salicylic Peel, som er en yderst effektiv peel til eksfoliering af døde hudceller i hudens overfladelag. Behandlingen fremmer en smuk glød og bidrager til at reducere fine linjer og pigmentforskelle i huden. Endvidere reduceres ar fra fx akne og skader af huden grundet miljøpåvirkninger.

Biophora Salicylic Peel

Biophora Salicylic Peel kan fås i en 30 % opløsning og er meget velegnet til olierede og akneplagede hudtyper, men kan bruges på alle hudtyper med positivt resultat. Biophora Salicylic Peel er ikke indtrængende og kræver ingen restitutionstid, men UV-beskyttelse er nødvendig i tiden efter. Vi anbefaler derfor, at behandlingen udføres i efterårs- og vintersæsonen.

Med Biophora Peel vil der opleves en let eksfoliering af huden, og i løbet af få dage til en uge kan Biophora hjælpe med at forbedre:

• Fine linjer
• Akne
• Hyperpigmentering / Brune pletter
• Ujævn hud
• Forstørrede porer
• Olieret / Tør / Spaltet hud
• Trist og dehydreret hud

Før/efter-billeder

Her kan du se, hvordan hud med akneproblemer og pigmentproblemer er forbedret efter en behandling med Biophora Salicylic Peel.

Bliv forhandler

Vil du vide mere om muligheden for at blive forhandler af Biophora Salicylic Peel?

VIRKSOMHEDEN BAG

Den canadiske hudplejeproducent, Biophora, er virksomheden bag salicylsyre-peelen. Biophora blev grundlagt for mere end et årti siden og er kendt for sine duft- og parabenfrie anti-aging produkter. Biophora-systemet er formuleret efter det princip, at teknisk-avancerede produkter ikke behøver at være et regime af dyre og komplekse trin for at opnå en sund, tonet og mere ungdommelig hud. Systemet er oprettet i samarbejde med plastikkirurger, anti-aging-specialister, naturopatiske læger og eksperter fra veterinærindustrien. Biophora er fremstillet efter ønsket om en topmoderne produktlinje samt protokoller, der er designet til at gøre hudvidenskab og vedligeholdelse nemt for patienten.