Efter operationen

Vi forhandler et udvalg af bandager, støttestrømper, mavebælter samt beskyttelsesovertræk primært til anvendelse efter plastikkirurgiske indgreb såsom fedtsugning og brystforstørrende eller -reducerende operationer. Alt er hovedsageligt fra den eksklusive markedsleder i kompressionsbandager; spanske VOE samt det luksuriøse, italienske Gloria.

Kompressionsbandager

Vi forhandler en række støtte-bh’er, brystbånd samt bandager fra det spanske firma VOE til brug efter brystoperationer.

Støtte-bh’er

Støtte-bh’erne fra VOE er til brug efter brystoperationer. Støtte-bh’erne er designet til at gøre perioden efter operationen mere bekvem og hjælper samtidig med at holde implantaterne på plads.

Brystbånd

VOE one-size brystbånd passer alle og er ideelle til at holde brystimplantater på plads i perioden efter en brystforstørrende operation eller efter et brystløft med implantater.

Fedtsugningsbandager

Fedtsugningsbandager fra VOE er designet til brug i perioden efter operationen. Bandagerne er lavet af åndbart og langtidsholdbart multielastisk materiale, så de er behagelige at have på i en længere periode. VOE’s fedtsugningsbandager inkluderer bodyshapere, mavebælter samt arm- og rygbandager.

Ansigtsbandager

Ansigtsbandagerne fra VOE er designet til brug efter ansigtsoperationer såsom face-lift. De er produceret af åndbart letvægtsmateriale, der tilpasser sig hovedets facon, og de har en velcrolukning, så de passer alle.

Kompressionsterapi

Vi forhandler eksklusive støttestrømper og mavebælter fra den italienske virksomhed Gloria.

Støttestrømper

Vi forhandler Glorias eksklusive støttestrømper til hævede ben, som også er effektive ved stående arbejde og lange flyveture. Strømperne findes i flere forskellige modeller til både mænd og kvinder, og de kan desuden bruges som almindelige strømper.

Mavebælter

Vi forhandler mavebælter fra Gloria til anvendelse efter abdominale operationer såsom fedtsugning, brok eller kejsersnit, hvor det kræves, at området skal støttes.

AquaProtect

Desuden forhandler vi beskyttelsesovertræk, som gør livet med forbinding eller gips på arme og ben betydeligt lettere, da det giver en 100% vandtæt beskyttelse ved badning. AquaProtect skal blot trækkes over forbindingen uden brug af ekstra elastikker eller tape.

Ønsker du at købe produkter fra VOE, Gloria og/eller AquaProtect?

VIRKSOMHEDERNE BAG

Det spanske firma VOE har i mere end 20 år specialiseret sig inden for produktion af kompressionsbandager til plastikkirurgi og agerer i dag som markedsleder på området.

Den italienske virksomhed Gloria udvikler og producerer produkter til kompressionsterapi og har sine rødder helt tilbage til 1895.