Fedtsugningsudstyr

Vi forhandler en række forskellige typer fedtsugningsudstyr fra Möller Medical. Herunder fedtsugningsmaskiner, kanyler samt lipofilling-udstyr. Dertil forhandler vi sterile enkeltpakker til mikrofedtoverførsel fra St’rim.

Möller Medical

Vacusat® Power

Sugesystemet Vacusat® Power er en ekstremt kraftig og vedholdende fedtsugningsmaskine, der er designet til kontinuerlig anvendelse med høj vakuum og sugeniveau. Gennem sin innovative teknologi er sugepumpen meget støjsvag og tilbyder nye sikkerhedsfunktioner mod overaspiration. Maskinen suger infiltrationsvæske, kropsfedt, samt fedtceller (sekretion, blod og væske) og er udviklet specielt til fedtsugning.

Vibrasat® Power

Det vibrerende drivesystem – Vibrasat power – har til formål at vibrere fedtsugningskanylen under en fedtsugningsoperation. Den gør sugningen af fedtet lettere med hurtige små bevægelser. Sugningen bliver mildere for patienten og mindre trættende for operatøren. På grund af sin ergonomiske form muliggør håndstykket en meget behagelig operation.

Liposat® Power

Liposat power er et kraftfuldt og lydsvagt infiltrationsapparat, som er designet til kontinuerlig anvendelse med høj vakuum og sugeniveau. Maskinen suger infiltrationsvæske, kropsfedt og fedtceller (sekretion, blod og væske). Den er udviklet specielt til fedtsugning.

Liposat ® Basic

En infiltrationspumpe, der i kombination med Vacusat® Power og Vibrasat® Power er et omkostningseffektivt alternativ til Liposat® Power.

Mere information

Ønsker du mere information om produkterne fra Möller Medical?

St’rim

St’rim er en procedurepakke produceret af Thiebaud Biomedical Devices, der er velegnet til mirkofedtoverførselsteknik, som bruges til at modellere omridset af en persons figur. Det kommer i en steril enkeltpakke, der garanterer sikkerhed, kvalitet og komfort til patienten. Det unikke patenterede system gør det muligt at opnå et homogent fedtvæv, der består af målte celler i størrelse og form, og anvendes som det ideelle fyldprodukt for at give mindre smerte og blå mærker for patienten.

STRIM

Køb udstyr

Ønsker du at købe udstyr fra Möller Medical og/eller St’rim?

VIRKSOMHEDERNE BAG

Möller Medical blev grundlagt i 1949 og udvikler og producerer komponenter, systemer og færdige anordninger til humanmedicin, in vitro diagnostik (IVD) og præcisionsteknik.

St’rim produceres af Thiebaud Biomedical Devices, som er en fransk virksomhed, der forsker og udvikler i minimalt-invasiv kirurgi og radiointervention.