Hydrafacial

Har du lyst til at være en del af en succes?
Hydrafacial findes allerede i over 80 lande og kan med garanti være med til at skabe forretning for dig. Det er den mest rentable maskine på markedet for dig og din klinik.

Med Hydrafacial kan du tilbyde 6 behandlinger i 1 og du kan tilbyde den til alle dine kunder og på den måde også krydssælge flere produkter og andre behandlinger.

Ud over HydraFacial behandlingen, kan du også tilbyde Perk til dine kunder!
Læs mere om Perk her

HydraFacial
  • 6 behandlinger i én behandling

  • 30 minutter

  • The best skin of your life

Hydrafacial giver øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke

RENS
+ PEEL

Frembring et nyt frisk hudlag med blid eksfoliering og beroligende rens.

EKSFOLIER
+ HYDRER

Rens porerne med blid vakuumsug. Samtidig med at huden næres med intens fugtighedsesrum der omfavner huden.

INDSLUSNING
+ BESKYT

Mæt hudens overflade med antioxidanter og peptider for at maksimere din glød.

HydraFacial behandling
HydraFacial behandling

HydraFacial er den seneste og mest avancerede og skånsomme teknik inden for hudforyngelse. HydraFacial er den eneste hydradermabrasion som – i en og samme behandling – renser, peeler og tilfører fugt og beskyttende antioxidanter.

Dette giver en smuk og klar hud, uden irritation. Behandlingen er meget effektiv til at tilføre huden vitalitet og masser af fugt. HydraFacial indeholder specielle behandlingsingredienser, som muliggør en mild men effektiv hydradermabrasion.

HydraFacial og Perk

BEHANDLING OG HJEMMEPRODUKT I ET

Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i overfladelag. Samtidigt leverer Perk vigtige antioxidanter, da rollerballen indfører næringsstoffer i huden.

En af de unikke ting der er muligt med Perk er at du kan give det samme hætteglas, der anvendes til behandling, til kunden efter brug, så kunden selv efterfølgende kan behandle med denne forfriskende serum når som helst.

Læber

Perk Lip peeler og primer dine læber med ingredienser som pebermynte olie og rosenekstrakt. Perk Lip plummer dine læber op og kunden kan få det resterende produkt med hjem til ca. 30 dages privat brug.

Øjne

Perk Eye er en behandling til rundt om øjet. Perk Eye fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjeområde, samtidig med der opretholdes hydrering. Kunden kan få det resterende produkt med hjem til ca. 30 dages privat brug, samt 2 øjnmasker.

HydraFacial og Perk

Kontakt mig

Hvis du er interesseret i at høre mere om Hydrafacial er du velkommen til at kontakte Key Account Manager Stine Højholm Larsen.

Stine - Noscomed

Stine Højholm Larsen

Key Account Manager | Danmark
E-mail: shl@noscomed.com
Tlf.: +45 48 80 71 17