iS CLINICAL

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet. Serien produceres af INNOVATIVE SKINCARE.

Serien bygger på antioxidantteknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau. I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver kliniskdokumenterede resultater helt ned på celleniveau.

Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea. Med iS CLINICAL tilbyder vi et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samt ansigtsmasker til eksklusive ansigtsbehandlinger.

Lær iS CLINICAL bedre at kende

Gennemtestede produkter

Som navnet antyder, så er alt testet – først de enkelte ingredienser og derefter igen som ét samlet produkt gennem en ORAC-test. Inden produkterne kommer på markedet, foretages der således en sluttest. Denne sidste test sikrer, at effekten af alle ingredienser er optimal og effektiv og i nogle tilfælde faktisk forbedret, da sammenblandingen af ingredienser kan skabe en synenergieffekt og dermed forstærke hinanden. iS CLINICALs store fokus på kvalitet og resultater vil dermed afsløre både de positive og negative effekter – og intet uhensigtsmæssigt produkt vil således havne ude på markedet.

Produktion er udelukkende ‘in house’

INNOVATIVE SKINCARE producerer selv deres produkter, hvilket vil sige, at produktionen ikke er udliciteret til en ekstern fabrik. Det giver en sikkerhed for, at hvert batch er lavet med samme omhu, og at kvaliteten af produkterne altid når samme høje standard.

Komplet behandlingssystem

iS CLINICAL’s produkter kan inddeles i fire overordnede produktkategorier: Rense, behandle, fugtgive og beskytte, som samlet giver et komplet behandlingssystem, der hurtigt og sikkert leverer forbedringer i patientens hud. iS CLINICAL’s sortiment dækker over grundlæggende regimer, der er målrettet de mest hyppige og almindelige dermatologiske tilstande. Derudover findes der en serie af avancerede regimer til professionelle, der kan sættes sammen til et kundetilpasset hudplejeprogram med særligt fokus på den enkelte kundes behov.

Rense

Vi forhandler dybderensende produkter, der renser porerne og huden i dybden uden at udtørre.

Behandle

Vi har et stort udvalg af behandlingsprodukter, som inkluderer cremer, serummer og eksfolieringsprodukter, der kan bruges fra ansigt til dekolletage. Produkterne behandler hudtilstande som rosacea, hyperpigmentering, aldring, akne, solskader samt ar/strækmærker.

Fugtgive

Vi forhandler et bredt sortiment af fugtgivende produkter, der bl.a. reparerer, blødgør og opfrisker huden. Produkterne har typisk en antiaging-formel i sig, og vi har produkter, der kan bruges til ansigt og krop.

Beskytte

Vi tilbyder solcremer med den nyeste Extremozyme-teknologi, som heler og beskytter huden mod skade fra ydre påvirkninger på en enestående og hidtil uset måde.

YOUTH LIP ELIXIR & LIP POLISH

Youth Lip Elixir

HYDRERENDE | BESKYTTENDE | NÆRENDE

Denne luksuriøse og stærkt fugtgivende eliksir fra IS CLINICAL udglatter og hydrerer synligt dine læber, ved at forbedre, blødgøre og plumpe læbernes udseende.

Lip Polish

UDGLATTENDE | FORNYENDE | HYDRERENDE

En blid og effektiv exfoliator/eksfolieringscreme med kraftfulde antioxidanter af Vitamine C og E, blandet med intenst rige botanisk kakaosmør, som fremmer peelingen og hjælper med at glatte og hydrere læberne, og efterlader dem med en sund glød.

Prodigy Peel Systems

iS CLINICALs PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM og PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM er designet til at give en mere glat og jævn hudtone med masser af glød og med minimal downtime. Denne minimalt invasive peel-behandling med forskelige styrker, er målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, såsom fine linjer og rynker, ujævn hudtone og udslæt.

Bemærk at Prodigy Peel System har en PH-værdi på hhv. 1,8 og 1,7, og de må derfor kun bruges af behandlere godkendt til at behandle med disse PH-værdier.

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM er en kemisk peel, som kombinerer resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre og er derfor målrettet mod flere hudproblemer, såsom mild til moderat ældning af huden, mild akne samt hyperpigmentering. Disse ingredienser er kombineret med en kraftfuld ”booster”, som har en avanceret form af salicylsyre. Tilsammen hjælper disse ingredienser med til at fremme behandlingsresultaterne sammenlignet med andre kemiske peels. På grund af den innovative formel, er der mindre risiko for uregelmæssigheder i pigment og kan derfor bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM kombinerer resorcinol, mælkesyre og salicylsyre med en kraftfuld “booster”, der indeholder en avanceret form af salicylsyre, for at give en overfladisk til medium dybde kemisk peeling, som resulterer i en lysere og mere ungdommelig hudteint.
Denne multitasking peel virker mod slaphed i huden, akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker og en ujævn hudtone. Den kan bruges på de fleste hudtyper, men er mest velegnet til lyse hudtyper (Fitzpatrick type I, II, og III). Den er især velegnet til personer med hyperpigmentering, ældningstegn og ujævn hudoverflade.

Kontakt venligst NOSCOMED for yderligere information om konkrete iS CLINICAL-produkter, hudplejeregimer og behandlinger.

Professionelle ansigtsbehandlinger

Vores sortiment fra iS CLINICAL omfatter også eksklusive og luksuriøse ansigtsbehandlinger til professionelt brug.

Fire & Ice

Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfoliserer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og -ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe-vera og flere ekstrakter. Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte. Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”.

Foaming Enzyme Treatment

Det kraftfulde, men beroligende Foaming Enzyme Masque System kombinerer papaya- (papain) og ananas- (bromelain) enzymer med en kraftig glykolsyre. Denne professionelle behandling danner en behagelig skum, mens de bioaktive ingredienser eksfolierer og dybderenser porerne, hvilket efterlader en peelet, sund og strålende teint.

Exfoliating Clear Skin Facial

Denne ansigtsbehandling er designet til skånsom eksfoliering af huden med scrub, samtidig med at den beroliger og fugter huden. Behandlingen er særdeles god til fedtet/uren/tilstoppet hud eller på andre former for problematisk hud.

Kontakt venligst NOSCOMED for yderligere information om produkter og teknik bag behandlingerne. 

Se resultater

Se nogle af de resultater som tidligere kunder har oplevet – både ved brug af enkelte produkter samt skræddersyede behandlingsforløb.

Bliv forhandler

Vil du vide mere om muligheden for at blive forhandler af iS CLINICAL?

Find nærmeste forhandler

Er du interesseret i at prøve produkterne fra iS CLINICAL?

VIRKSOMHEDEN BAG

iS CLINICAL er udviklet af den amerikanske virksomhed INNOVATIVE SKINCARE, som konstant arbejder med udvikling af produkter, som hurtigt, sikkert og effektivt skaber forbedringer i hudens struktur og udseende. INNOVATIVE SKINCARE’s mission er at forbedre folks livskvalitet, og for dem har tre ord afgørende betydning; integritetkvalitet og filantropi – og alt sættes ind på at levere produkter, som holder, hvad de lover! Med iS CLINICAL-serien sætter INNOVATIVE SKINCARE nye standarder for hudplejeprodukter ved succesfuldt at kombinere videnskab og skønhed.

INNOVATIVE SKINCARE er stiftet af Bryan Johns og Alec R. Call. Bryan Johns (CEO) har tidligere været ansat som direktør inden for hudplejeområdet på Kronos Institute i USA, der er et af verdens førende forskningsinstitutter inden for aldring. Alec R. Call fungerer som virksomhedens COO og har bred erfaring inden for finansiel drift, business management samt salg og marketing bl.a. gennem sin tid hos Walt Disney. Ud over disse består teamet bl.a. af Dr. Charlene DeHaven, klinisk direktør, som også har været ansat på Kronos Institute, hvor hun har forsket meget i aldringsrelaterede emner samt Dr. Mostafa Omar, som er ekspert i naturproduktkemi, naturekstrakter og naturmedicin. Dr. Omar er især kendt som pioner inden for Vitamin C-hudpleje og var den første til at stabilisere topiske Vitamin C-præparater til kosmetisk brug og leverer nu sin patenterede L-Ascorbinsyre eksklusivt til iS CLINICAL. Bryan Johns’ vision om at skabe en serie unikke, effektive og klinisk afprøvede hudplejeprodukter af højeste kvalitet har således resulteret i udviklingen af iS CLINICAL-serien.

INNOVATIVE SKINCARE-teamet er altid 100 % dedikeret til missionen om at levere unikke, effektive og kliniskvaliderede hudplejeprodukter. Den filantropiske ånd kommer til udtryk på mange måder i virksomheden. INNOVATIVE SKINCARE’s største tilfredsstillelse er visheden om de fantastiske forbedringer, som kunderne vil opleve; en sundere hud med et friskere udseende. iS CLINICAL pionerer og deltager endvidere i filantropiprogrammer til gavn for cancerpatienter, aknepatienter og brandsårspatienter.