MENTOR

Vi distribuerer eksklusive og sikre brystimplantater fra Mentor, som produceres af det amerikanske firma Johnson & Johnson. Mentor har mere end 40 års erfaring i udviklingen af brystimplantater og agerer således som den førende udbyder af højkvalitetsimplantater. Vi har siden vores start i 1990 været distributører af implantaterne og har således en enestående viden inden for dette område.

Mentor efterlever de høje krav til kvalitetskontrol ved europæisk CE-mærkning på implantaterne samt amerikansk FDA-godkendelse. Der bliver stillet store krav til sikkerheden, og Mentors brystimplantater inkluderer omfattende kliniske studier på over 200.000 kvinder, der påviser, at implantaterne har meget lave rater for ruptur og kapseldannelse. Desuden giver Mentor en udvidet livstidsgaranti på alle silikoneimplantater. Det er derfor ikke uden grund, at Mentor længe har været det førende valg af brystimplantater for millioner af kvinder verden over.

Se en introduktionsvideo til Mentor

Implantaterne

Mentor fremstiller forskellige brystimplantater, men overordnet er der tre hovedtyper:

– Silikoneimplantat (gel-fyldte)
– Saltvandsimplantat
– Expander-implantat

Gel-fyldte brystimplantater

Mentor gel-fyldte brystimplantater kaldes MemoryGel™ brystimplantater. MemoryGel™ brystimplantater har en unik sammenhængende gel. Dette betyder, at gelens fyldstof virker som en massiv enhed snarere end en væske. Gelen bibeholder sin fasthed, samtidig med at den bevarer en naturlig blødhed, der minder om brystvæv. Mentor bruger kun medicinsk silikonegel af høj kvalitet i de gelfyldte implantater. MemoryGel™ implantater er tilgængelige i en bred vifte af former, størrelser, profiler, overfladestrukturer og sammenhængende niveauer, som passer til forskellige kropstyper.

Minimal gellækage

Mængden af silikone frigivet fra MemoryGel™ brystimplantater er yderst minimal. En undersøgelse omkring gellækage viser, at mindst 99 % af silikonen forbliver i brystimplantatet.

Dråbeformede

I modsætning til runde brystimplantater har MENTOR® en serie gel-fyldte brystimplantater kaldet MemoryShape®, som er dråbeformede. Dette betyder, at de er tyndere øverst og forsigtigt hældende til et mere projiceret punkt nær implantatets base for at efterligne silhuetten af et naturligt bryst.

Saltvandsbrystimplantater fyldes under operationen med en saltvandsopløsning, der minder om den væske, der udgør størstedelen af det menneskelige legeme. Saltvandsbrystimplantater fås runde og konturformede og med glat eller tekstureret SILTEX™ overflade.

MENTOR tilbyder også et justerbart saltvandsbrystimplantat kaldet SPECTRUM™. MENTORs runde og konturformede SPECTRUM™ implantater er de eneste saltvandsfyldte brystimplantater med en aftagelig påfyldningsslange, der lader lægen justere størrelsen på implantaterne i op til seks måneder efter en operation ved enten at tilføje eller fjerne saltvand gennem påfyldningsslangen.

Mentor fremstiller expander-implantater til bl.a. rekonstruktion. Disse fås både som midlertidige implantater med op til 6 måneders holdbarhed samt permanente implantater.

Mere information om Mentor

Vil du vide mere om Mentor?

VIRKSOMHEDEN BAG

Det amerikanske firma Johnson & Johnson er ejerne bag brystimplantaterne fra Mentor, da de i 2009 erhvervede sig Mentor, som nu fungerer som en selvstændig forretningsenhed, der rapporterer gennem Ethicon, Inc. Ethicon, Inc. er en Johnson & Johnson-virksomhed og leverandør af kirurgiske procedurer. Johnson & Johnson omfavner innovation – bringer idéer, produkter og services til livs med målet om at forbedre folks sundhed og velbefindende verden over. De tror på samarbejde, hvilket har ført til gennembrud efter gennembrud fra medicinske mirakler, der har ændret folks liv, til simple forbrugerprodukter, der gør hver dag en smule bedre. Der er over 125.000 medarbejdere i 60 lande, som er samlet om én fælles mission: At hjælpe folk overalt med at leve et længere, sundere og gladere liv. Omsorg for verdenen, én person ad gangen, inspirerer og samler folket bag Johnson & Johnson.