The Merz Institute of Advanced Aesthetics (MIAA) er en ekspertledet uddannelsesorganisation, der beskæftiger sig med at give behandlere en uovertruffen akademisk viden og praktiske færdigheder. Kurserne tilbydes alle behandlere.

Ved deltagelse i kurser fra Merz Institute for Advanced Aesthetics vil du opnå de kliniske færdigheder samt viden og tillid til yderligere at udvikle din egen kliniske praksis med målet om at give dine patienter den bedste behandling og pleje. Forskning fortæller, at lægens “troværdighed og medicinske ekspertise” er nøglekriterier, når det gælder valg af klinik. Denne indsigt fremhæver, hvor vigtigt det er at forblive på forkant med træningen for at kunne konkurrere i æstetikkens verden.

Se en introduktionsvideo til MIAA

Uddannelse ved Merz Institute of Advanced Aesthetics gør forskellen mellem gennemsnitlig og excellent og vil betale sig på mange måder:

  • Giver dig mulighed for at levere det bedste kosmetiske resultat og tolerabilitet
  • Holder dig ajour med de nyeste udviklinger inden for æstetik
  • Udvider dit anvendelsesområde på grund af øget tillid
  • Hjælper dig med at vokse din virksomhed
Moduler

Nedenfor følger en oversigt over, hvilke områder du kan finde kurser inden for. Klik på teksten for at se en uddybning.

Ansigtsanatomi og ældning

En god viden og forståelse af ansigtets anatomi er afgørende for sikker og effektiv æstetisk praksis. Dette modul beskriver detaljeret ansigtsanatomi fra ansigtets knogler til muskler, nerver, vaskulatur og fedtrum – opdelt i øvre, midterste og nedre ansigt.

Klinikpraksis

Dette kursus omfatter alt hvad du behøver at vide for at optimere resultater som forbehandling, ansigtsmapping, skalaer, fotodokumentation samt etiske overvejelser som informerede samtykker, psykiske aspekter og juridiske spørgsmål.

CME-certificerede kurser

Med MIAA’s online CME-certificerede kurser har du nu mulighed for at optjene CME-point gennem kurser med høj kvalitet og et objektivt indhold, som nemt kan tilgås hvor som helst og når som helst. Kurserne er validerede og godkendt af The Accreditation Council for Continuing Medical Education (ACCME) – hovedakkrediteringsorganisation for CME-kurser.

The Merz Aesthetics’ portefølje

Oplev Merz Aesthetics’ portefølje af produkter og procedurer. De kan anvendes både individuelt eller som komplementare terapier og adresserer et komplet udvalg af æstetiske behov. Alle produkter er baseret på videnskabelig forskning og er betroet globalt af æstetiske læger.