SAMARBEJDE MED NOSCOMED

Som distributør agerer vi som business to business-virksomhed (B2B) med producent og leverandør på den ene side og kirurger, læger, sygeplejersker, kosmetologer og indkøbere på den anden. Gennem vores credo Your Patients – Our Concern forsikrer vi, at vi som distributør er medansvarlig for optimeringen af forholdene for patienterne.

Vi har således også fokus på patienterne og deres behandlingsresultater ved at udvælge de produkter, som har en stærk klinisk dokumentation – hvilket bl.a. differentierer os fra konkurrenterne og er en af grundene til, at vi kan sælge vores produkter til en premium pris.

Vi investerer mange ressourcer i at etablere nye forretningsaktiviteter og produkter, som indeholder dybdegående træning i brands og produkter samt stærke og effektive forretningsplaner for at skabe et ensidigt succesfuldt samarbejde.

Vores ambition om at være trendsetter på det æstetiske marked i Skandinavien gør, at vores forretningsgrundlag løbende er i vækst, samtidig med at vi ønsker at forblive en god og pålidelig samarbejdspartner for vores leverandører og kunder. Denne loyalitet har således resulteret i, at vores samarbejde med leverandører i gennemsnit har varet over 16 år.

Når du samarbejder med Noscomed

Vi tror på et åbent samarbejde med vores kunder og leverandører, hvor vi sammen opbygger brands og markeder til gavn for begge parter og repræsenterer vores samarbejdspartnere, som de selv gerne ville have det, hvor brandpersonlighed og værdi bliver opretholdt i overensstemmelse med Noscomeds brand.

Vi er kendt for altid at gøre vores ypperste for at yde den bedste kundeservice og er ofte repræsenteret i vores samarbejdspartneres interne teams og hjælper med fx salg, marketing, produkter, træning, forretningsudvikling mm. Dertil sikrer vi, at vores samarbejdspartnere – især vores kunder – er veluddannede i produkterne for at garantere excellent kunde- og patientoplevelse samt tilfredshed.

Potentielle leverandører

Er jeres virksomhed interesseret i et samarbejde med Noscomed Medical Supply A/S som jeres nye distributør, er I velkomne til at sende os en forespørgsel med eventuelt materiale til vores adresse eller mail. Vi vil hurtigst muligt vende tilbage til jer. Venligst uddyb forventninger og tanker som I har til os som jeres kommende distributør.

Adresse
NOSCOMED MEDICAL SUPPLY A/S
Att.: Business development
Svanemøllevej 11
2100 København Ø

Eller:

E-mail
noscomed@noscomed.com
Emnefelt: Business development

Potentielle forhandlere

Vi fastholder kundeforbindelser gennem tre centrale salgskanaler i den æstetiske industri:

  • Offentlige hospitaler
  • Privathospitaler
  • Klinikker – både kosmetiske og dermatologer

Er du interesseret i et samarbejde med Noscomed Medical Supply A/S som din nye leverandør, er du velkommen til at sende os en forespørgsel HER.