iS CLINICAL

RESULTATER MED SHEALD RECOVERY BALM

BRANDSÅR: CLAUS FIK KOGENDE FOND OVER ARMEN
Mød Souschef, Claus Christensen

Souschef, Claus Christensen, fik i maj 2019 en stor gryde med fond ned over underarmen. Ulykken resulterede i et 20 cm langt brandsår med primært 2. og 3. gangs forbrændinger. Claus holdt armen under koldt vand i en time, for at dulme smerten, og stoppe den videre forbrænding. Efterfølgende boblede armen op med store blærer (2. grads forbrænding). Umiddelbart efter ulykken påførte han et produkt, som hans arbejdsplads stiller til rådighed i tilfælde af brandsårsskader – et produkt, som lindrer, og er smertestillende, men som umiddelbart ikke har en helende effekt.

Jeg kunne vende hurtigt tilbage til mit arbejde, uden gener, og min arm ligner sig selv igen. Det er helt fantastisk”

Claus ChristensenSouschef

Nogle dage efter ulykken, ved en konfirmation hos familien, fik Claus anbefalet SHEALD RECOVERY BALM til at lindre og hele brandsåret, uden irritation. ”Jeg brugte SHEALD RECOVERY BALM flere gange dagligt, og da såret var helet helt, fik jeg også anbefalet at påføre SUPER SERUM ADVANCE+ fra iS CLINICAL, for at få det pænest mulige resultat efterfølgende”, fortæller Claus, og fortsætter: ”Den anbefaling er jeg fantastisk glad for. Min oplevelse var, at min hud blev blødere, og jeg kunne hurtigt bevæge min hånd uden smerter. Derudover gik helingsprocessen virkelig hurtigt!”. Allerede efter 1-2 uger havde rødmen fortaget sig, såret var helet, og arvævet var i tydelig bedring. Efter en måned var der intet synligt at se på Claus’ underarm, og han har ingen mén efter forbrændingen. ”Jeg kunne vende hurtigt tilbage til mit arbejde, uden gener, og min arm ligner sig selv igen. Det er helt fantastisk” fortæller Claus med et smil. Claus tog desværre intet billede af brandsåret, mens det var værst, men billedet til venstre viser hans arm nu – helet og uden mén eller mærker efter den grimme forbrænding.

Om Claus Christensen
Claus Christensen arbejder som Souschef, hvor han til dagligt udvikler menuer, og sørger for gastronomiske oplevelser.

ANJAS SØN SLOG HUL I HOVEDET
Mød Butiksejer og mor, Anja Valentiner

I efterårsferien legede Anjas søn, Benjamin, på en rulletrappe. Han fik pludselig for meget fart på, slog hoved ind i en kølemontre, og fik et stort sår i panden. ”Det blødte voldsomt fra såret, som gik op i tre dele. Vi tog straks på skadestuen” fortæller Anja. På skadestuen blev Benjamin lokalbedøvet med ”tryllecreme” og syet med 10 sting, men kun et par dage efter faldt Benjamin igen, og såret sprang op. Det betød endnu en tur på skadestuen med “tryllecreme” og syninger. ”Efter det andet skadestuebesøg fik Benjamin et plaster på, men vi fik faktisk ikke nogen instruktioner omkring rens eller hjemmepleje af sår og ar. Vi fik heller ikke nogen information, om at beskytte arret med solcreme” fortæller Anja.

Anjas nabo anbefalede hende at pleje Benjamins sår og ar med SHEALD RECOVERY BALM, for at lindre smerten, og behandle huden, og SUPER SERUM ADVANCE+, for at booste helingsprocessen yderligere. ”Hans hud blev meget blødere og mindre rød” fortæller Anja, og forsætter med et grin: ”Og selvom SUPER SERUM godt kan stikke lidt i huden, så var det faktisk Benjamin, som huskede mig på, at hans ar skulle smøres ind.”

”Og selvom SUPER SERUM godt kan stikke lidt i huden, så var det faktisk Benjamin, som huskede mig på, at hans ar skulle smøres ind.”

Anja ValentinerButiksejer

Efter behandling med SHEALD RECOVERY BALM i kombination med SUPER SERUM ADVANCE+, er arret vokset flot sammen, selvom der er opstået lidt arvæv i forbindelse med de to fald. ”Arret er vokset pænt sammen, og der er ikke nogen misfarvning, andet end lidt rødme, og fremover sørger vi for at dække med solcreme. Produkterne har hundrede procent gjort underværker, og særligt SHEALD, er et produkt til enhver mors taske” fortæller Anja. Til venstre ses Benjamins pande før, under og efter behandlingen med produkterne fra iS CLINICAL.

Om Anja Valentiner
Anja Valentiner er stifter og ejer af tøjbutikken The Valley i Holte Midtpunkt, og sælger mærketøj til børn i alderen 0-16 år. Hun har selv tre børn, hvoraf Benjamin er den yngste på 6 år.