Operationsudstyr

Vi har et bredt sortiment af sikkerhedsrelateret operationsudstyr fra den britiske producent, Purple Surgical, til operationspersonale, som i deres daglige arbejde ofte er i kontakt med skarpe genstande. Det meste udstyr er engangsoperationsudstyr.

Nåletællingsæsker

Sterile nåletællingsæsker er et vigtigt og funktionelt værktøj til at opretholde sikkerheden ved operationer. Vores brede sortiment sikrer, at vi har nåletællingsæsker, der matcher stort set enhver operation.

Vi tilbyder permanente lampehåndtag til operationsstuen, der passer til de fleste lampemærker samt dertilhørende sterile engangsovertræk, der let og elegant kan sættes på lampehåndtaget.

Vi fører magnetmåtter designet til at holde styr på instrumenterne og som en neutralzone for at undgå stikskader. De er særligt velegnede til anvendelse på selve operationslejet. Ved at fastholde instrumenterne sikres alle parter mod skader fra spidse og skarpe genstande under operationen. Måtterne findes til både engangs- og flergangsbrug.

Vi har et udvalg af sterile hudtuscher. Tuscherne findes i forskellige tykkelser. Der findes desuden en tusch, der er henholdsvis tyk og tynd i hver sin ende.

Ønsker du at købe produkter fra Purple Surgical?

VIRKSOMHEDEN BAG

Purple Surgical er en anerkendt britisk producent af medicinsk udstyr og instrumentering. Med over 100 års erfaring på sundhedsmarkedet tilbyder de højkvalitets- og omkostningseffektivt udstyr, der opfylder behovene i nutidens skiftende sundhedssektor.