Ikke professionel? Gå til siden for private

iS CLINICAL hero image

Resultatorienteret hudpleje

I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C (L-ascortbinsyre). Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea.

Et komplet behandlingssystem

Med iS CLINICAL tilbyder vi et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samt ansigtsmasker til eksklusive ansigtsbehandlinger.

Klinisk testede produkter

Serien bygger på antioxidantteknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau. Produkterne giver klinisk dokumenterede resultater helt ned på celleniveau. Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel.

SE RESULTATERNE

Youth Complex – 4 timer imellem

Cleansing Complex og Active Serum – 90 dage imellem

Neckperfect Complex – 12 uger imellem

Pro-heal Serum Advance+ og Hydra Cool Serum – 14 dage imellem

KOMPLET BEHANDLINGSSYSTEM

iS CLINICAL’s produkter kan inddeles i fire overordnede produktkategorier: Rens, behandling, fugt og solbeskyttelse, som samlet giver et komplet behandlingssystem, der hurtigt og sikkert leverer forbedringer i patientens hud.

01 RENS

Vi forhandler dybderensende produkter, der renser porerne og huden i dybden uden at udtørre.
Se rensende produkter

02 BEHANDLING

Vi har et stort udvalg af behandlingsprodukter, som inkluderer cremer, serummer og eksfolieringsprodukter, der kan bruges fra ansigt til dekolletage. Produkterne behandler hudtilstande som rosacea, hyperpigmentering, aldring, akne, solskader samt ar/strækmærker.
Se behandlende produkter

03 FUGT

Vi forhandler et bredt sortiment af fugtgivende produkter, der bl.a. reparerer, blødgør og opfrisker huden. Produkterne har typisk en antiaging-formel i sig, og vi har produkter, der kan bruges til ansigt og krop.
Se fugtgivende produkter

04 SOLBESKYTTELSE

Vi tilbyder solcremer med den nyeste Extremozyme-teknologi, som heler og beskytter huden mod skade fra ydre påvirkninger på en enestående og hidtil uset måde.
Se beskyttende produkter

INGREDIENSER

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet.

Nedenfor kan du se forskellen på kosmetisk og farmaceutisk udvundet grad af ingrediensen Centella Asiatica. Mange andre brands bruger ingredienser af kosmetisk grad, mens iS CLINICAL udemærker sig ved kun at bruge ingredienser af farmaceutisk kvalitet.

Centella asiatica

Kosmetisk grad

Farmaceutisk grad

PROFESSIONELLE BEHANDLINGER

iS CLINICAL tilbyder følgende professionelle behandlinger: Fire & Ice (Red Carpet Treatment), Foaming Enzyme Treatment og Exfoliating Clear Skin Treatment.

Herunder kan du læse mere om den populære Fire & Ice behandling, der er yderst populær behandling blandt stjernerne i Hollywood.

Fire & Ice

Denne intensive og kraftfulde ansigtsbehandling er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overflade, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgøre og fremskynde cellefornyelsen. Grundstenen i denne behandling er en kombination af to terapeutiske masker. Den ekstremt kraftfulde Intensive Resurfacing Masque eksfolierer og genopliver huden gennem sit indhold af frugtsyrer og ekstrakter, vitaminer samt potente antioxidanter. Den anden maske er den lindrende og fugtgivende Rejuvenating Masque, der er formuleret med sodium hyaluronat, aloe vera og flere ekstrakter. Ud over maskerne anvendes der en unik kombination af serummer og cremer, og samlet vil denne fantastiske ansigtsbehandling vække dine sanser med duft af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte. Det er ikke uden grund, at denne behandling er populær blandt stjernerne i Hollywood, hvor den også går under tilnavnet “The Red Carpet Treatment” samt “The Oscar Treatment”.

UDVALGTE KLINISKE STUDIER

Bag iS CLINICAL produkterne foreligger et omfattende udvalg af kliniske studier, som dokumenterer de effektive resultater, som IS CLINICAL produkterne giver. Nedenfor kan du se et mindre udvalg af kliniske studier.

iS CLINICAL I PRESSEN