Opnå en smuk, naturlig og ensartet hud­struktur med SkinPen micro­­needling

Tænk, hvis du kunne få en smukkere hud – både sikkert, effektivt og hurtigt. Det kan faktisk godt lade sig gøre!

Bliv forhandler

Hvad er SkinPen?

SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt. Enheden kan bruges på personer fra 22 år og opefter.1

Kort “nedetid”
Mange patienter kan gå på arbejde allerede dagen efter.

Sikker behandling
Første FDA-godkendte microneedling-enhed.1

En naturlig løsning
SkinPens mekaniske process er alsidig: Kan bruges året rundt og på alle hudtyper.

Tilfredse patienter
90% af personerne fra det kliniske studie vil gerne anbefale behandlingen til venner og familie.2

Lav risiko
Ingen uønskede bivirkninger hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen.

Intet ubehag
Der kan bruges bedøvelsescreme til at mindske eventuelt ubehag.

Sådan fungerer microneedling-teknologien

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Og resultatet: En effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

“Jeg er simpelthen ovenud tilfreds med SkinPen. Jeg synes, at resultatet er lige så godt som de behandlinger, man får med laser – bare uden ”nedetid”.
Jeg elsker SkinPen!”

–  SkinPen patient

Rigtige mennesker. Rigtige resultater.

Hvorfor SkinPen?

  • SkinPen er den første mikroneedling-enhed godkendt af FDA1 med CE-mærke og ISO-certificering2
  • Egnet til alle hudtyper – både mørk og lys hud
  • De fleste behandlinger tager ca. 30 minutter, og resultatet vil være synligt allerede efter kun tre behandlinger

Langvarige resultater

Procentandelen af personer fra de kliniske studie, som har gennemgået behandling med SkinPen, og som har oplevet forbedringer af deres hud i ansigtet over tid – og dermed en mindskning af ar efter akne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bruge SkinPen?

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af melasma – også kendt som misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISOcertificering.2

Vil det fungere for mig?

I modsætning til andre alternativer er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud.2 Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Hvis du får behandlingerne med et passende interval, og din hud tilses af en læge, kan behandlingerne udføres hele året.

Er behandlingen sikker?

Ja, det er den. SkinPen er patentanmeldt og bruger kun engangsnåle, så her er der fuldt fokus på sikkerheden. SkinPen er ligeledes forsynet med det rettigheds-beskyttede BioSheath, der fungerer som en barriere, som hindrer kryds-kontaminering mellem behandlingerne.2 Disse sikkerhedsforanstaltninger er en af grundene til, at SkinPen er den første mikroneedling-enhed, der er godkendt af FDA.

Hvad kan jeg forvente af behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.

Vil du kunne tilbyde SkinPen til dine kunder?

Udfyld dine kontaktinformationer herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

SkinPen_DK

I overensstemmelse med producenten af SkinPen, forhandles SkinPen udelukkende til klinikker med sundhedsfagligt personale, såsom eksempelvis sygeplejersker eller læger.

1 – SkinPen® – til international anvendelse: SkinPen Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi til at behandle melasma samt ar efter akne og operationer.
2 – Data på fil. Bellus Medical. 2017.